Please reload

Vergeet je vooral niet in te schrijven voor de nieuwsbrief met interessante weetjes en leuke aanbiedingen. Ik spam je niet plat, daar hou ik zelf ook niet van.

Mijn naam is Coba Beugeling.

Ik ben moeder van 2 kinderen en 3 honden.

Mijn vrienden vinden me prettig gestoord, maar wel lief.

Ik heb gestudeerd en gewerkt als doktersassistente maar vanwege ziekte ben ik helaas afgekeurd.  De omgang met mensen in die zin mis ik best wel.

Ook ben ik masseuse geweest. Daar genieten m'n kinderen nog steeds van en m'n dieren ook.

Mijn liefde voor dieren is er altijd al geweest. In het verleden heb ik een hondenuitlaatservice gehad.

Voor Martin Gaus heb ik 3x een pup opgevoed en getraind met als doel dat ze hulphond of geleide hond zouden worden. In die tijd heb ik veel geleerd over honden trainen op een positieve manier.  Puppygeleiders zijn altijd nodig, wil je er meer over weten?

Door mijn diverse ervaring en kennis kan ik mensen goed adviseren en helpen bij het opvoeden van de hond.

Als je bij mij voer koopt, krijg je advies er gratis bij. Tips voor niks.

Zelf voerde ik altijd brokken aan m'n honden maar vanwege gezondheidsproblemen bij mijn hond, ben ik overgegaan op kvv. Dit is het beste wat ik kon doen. Ze zien er zo mooi uit en zijn veel gezonder.  KVV is er in veel soorten en prijsklassen maar ik vind het erg belangrijk dat ze een goede kwaliteit vlees krijgen. 

Mijn voorkeur ging uit naar Darf omdat dat op dat moment de enige merk was dat biologisch was. Dit was niet in de omgeving te verkijgen, zo kwam ik op het idee om zelf als verkooppunt te fungeren.

Ondertussen heb ik een leuke klantenkring, veelal mensen die bewust kiezen voor biologisch. Ook heb ik met dit voer veel honden van hun allergie kunnen helpen.

Het leuke vind ik dat ik een band opbouw met de klanten. Ze leren mij kennen en ik hen. Vaak komt de hond ook mee inkopen doen. Ik geef dan altijd wat lekkers.

Ondertussen heb ik meer merken in de shop en ook snacks en brokken, zodat ik voor iedereen wat wils heb. Onze nieuwe aanwinst zijn de "CBD en Hennep" producten.

  • Pinterest Social Icon
  • Faceboek KVV Lelystad

Volg mij ook via Social Media